16. april 2024

DRCMU 7 – afslutnings løb Spentrup 2023/24

Afslutningsløbet for DRCMU-sæsonen 2023/24 blev afholdt i Spentrup nær Randers den 16. og 17. marts 2024. Dette løb markerede kulminationen på en spændende sæson inden for RC, hvor deltagere fra hele landet konkurrerede i forskellige klasser.

Begivenhedens Højdepunkter:

  • Sted: Løbet blev afholdt i Spentrup, en by der har været vært for flere prestigefyldte løb de sidste år.
  • Varighed: Det var et to-dages event, hvilket gav kørerne mere tid på banen og mulighed for at justere deres biler til optimale præstationer.
  • Faciliteter: Arrangørerne sørgede for overnatningsmuligheder i hallen samt fællesspisning, hvilket fremmede et stærkt fællesskab blandt deltagerne.
  • Deltagelse: Løbet tiltrak en bred vifte af deltagere, fra erfarne veteraner til nye talenter, alle ivrige efter at demonstrere deres færdigheder i den afsluttende konkurrence.
  • Gebyrer: Startgebyret var på 475 kr., hvilket inkluderede træningsgebyr, da det var et afslutningsløb1.

Der var små 60 kørere i de forskellige klasse. I stock GT var deltagerantallet på 22. Rene Tage var hurtigst af alle, og kunne vinde 2 finaler. I den samlet stilling var det Peter Birch, der havde kørt flest point sammen. I alt 43 kørere har på et eller andet tidspunkt i sæsonen været til start.

I FWD var den Rasmus Callesen, der havde pole og kunne vinde på dagen. I samlet stilling var han også øverst. I alt 33 kørere har været til start.

I super stock har Jesper Rasmussen og Patrick Danielsen udkæmpet flere tætte løb, men Patrick har bare været en my hurtigere. Det blev til 4xTQ for Danielsen, der også kunne vinde sidste afdeling. Han sluttede med maxium point. Der har været 32 kørere til start hen over sæsonen.

Patrick Danielsen kunne også vinde modified klassen i Spentrup, og han kunne også også have vundet klassen sammenlagt, men han har ikke deltaget i flere afdelinger. Derfor gik samlet sejr til en anden Patrick med efternavnet Hornum. 

Der er kommet godt gang i modified klassen i denne sæson. Der har været 26 kørere til start hen over vinteren.

Sæsonens Afslutning: Afslutningsløbet var ikke kun en test af hastighed og teknisk dygtighed, men også en fejring af sportens ånd og det samfund, der er bygget op omkring den. Med afslutningen på sæsonen ser deltagerne nu frem til næste års udfordringer og de nye muligheder, som DRCMU vil bringe. For mange bliver det med en 1/10 buggy hen over sommeren.

For mere information om løbet og kommende begivenheder, besøg DRCMU’s officielle hjemmeside2.

Du finder billeder og video på diverse Facebook profiler.

TAK TIL RYESKOVRACING FOR BILLEDER.