20. juli 2024

LMP24 NORD – SKIVE.

12 mænd stillede til start i 2.afdeling af LMP24 Nord. Der var gæster fra Fyn, 3 stk. Jesper Rasmussen, Klaus Godtfredsen og Jens Otto Frederiksen havde taget den lange tur fra Odense.

Ellers var det lokale folk, og folk fra Aalborg og Viborg.

Teknisk kontrol foregik perfekt. Ingen grund til at hænge sig i små detaljer, der ikke har nogen indflydelse på resultatet. Frihøjde 0.8 mm, men mon ikke en frihøjde på 0,76 mm i den ene side også går an.

Hurtigst i tidtagningen var Henrik Laursen(4.807), efterfulgt af Niclas Henriksen(4.865).

Banen har tidligere stået på Aalborg egnen, men er nu flyttet til Skive. Rigtig fin bane, godt greb og dejlig flow i banen. Det var 2.gang, der blev kørt løb på banen på denne adresse. Tidligere på året er der blevet kørt et endurance løb på banen. Denne fredag altså LMP24 løb. Team OMR på “hældene”, de har ikke rigtig knækket koden på, hvordan man får sin motor til at gå stærkt.

Henrik og Niclas havde tætte og lange fights under hele “chancen”. Bag dem lå Thorkild Hjort og hang godt på. Nede i feltet var der også mange fine dueller. En fed duel mod en anden gennem 2 min., det er er den lange køretur værd.

God stemning før løbet med en pizza.

Banen ligger ikke op til så mange “track calls”. Det er fint, så man kommer ind i en god rygte og bliver der.

Efter 1.runde var stillingen.

Svend Lauridsen var dagens uheldige mand. Han udgik, da motoren ikke ville være med mere. Den røg ud af bilen.

Desværre gik det ikke bedre for Svend i 2.gennemkørsel. Mange kunne sætte lidt flere omgange ind på kontoen. Men det ændrede ikke toppen.

 

Endeligt resultat:

Henrik 218
Nicias 213
thorkild 212
Per 203
Klaus 198
Jesper 197
Thomas 195
Villy 194
Jens Otto 189
Bent P 187
Penti 186
Svend 127

 

 

Henriks vindende LMP24.