20. juli 2024

Hyggelig trænings aften hos Peter Broe.

Omkring 10 personer tog imod tilbudet om en afslappet slotcar aften onsdag d. 31/5. der blev kørt med scaleauto biler. Folk fra Ålborg(ARMK) skal til Nordisk mester for netop de biler i August i Sverige. De er gået i træning til denne event. Der blev også kørt lidt brushless og 12BB. Efter et par timer med snak på kryds og tværs – uddeling af gode råd og tips til de forskellige biler var der tid til en enkelt runde ræs. Der blev kørt med LMP24 biler, minus Claus og Nickas, der ikke havde deres LMP24 klar. De kørte med brusless og 12BB fra JK.

En ny fyr fra Ålborg var med for at lære og suge viden til sig. Han lå noget efter de andre.

Til gengæld var der stor jævnbyrdig blandt de andre. Kun 8 omgange fra nr. 1 til 8.

Der blev kørt 2X8 min i to heats, så der var på sættere rundt på banen.

Villy Jensen havde taget turen fra Aalborg på sin motorcykel. Han kunne ikke køre med – bentøjet er ikke hvad det har været, fortalte han. Men han tog “vagten” som påsætter til løbet. Sportmansship i højeste klasse.

Der var spændende dueller hele tiden, og hele 3 kørere sluttede på 124 omgange. Toppen blev adskildt af 3 omgange. Niclas – dog ikke med en LMP24. Så nogle vil sikkert sige, at den “rigtige” vinder var Thorkild Hjort. 

Men mindet om løbet er sikkert allerede væk, og tilbage står mindet om nogle hyggelige timer i en afslappet atmosfære hos Peter og Birte Broe, der diskede op med pølsehorn til de fremmødte. 

Banen fremstod som den altid gør i fineste “form”. Det er altid en fornøjelse at besøge Peter Broe og hans slotcarbane.