24. maj 2024

DRCMU TC 6 2016/17.

Lidt over 50 kørere var til start. Det må være godkendt her sidst på sæsonen.

Stock klassen havde 24 kørere til start(største klasse). En fin blanding af talent og erfaring. Som altid fungere tingene, som det skulle for DJURS klubben.Dog lidt problemer med DRCMU´s tæller system, men blev løst. Tommy Udesen gjorde et godt arbejde ved ”dommerbordet”. Han fik den hele til at køre efter planen, og holdt godt øje med bilerne på banen. Der blev generelt kørt meget pænt og meget få ”straffe” blev givet.

Banen var med nye tæpper(ETS), der måske ikke leverede mega greb, men jeg synes det var ok, og layout lignede meget det gamle. Et layout der var åben og gav fin mulighed til overhaling og to biler igennem svinget på samme tid.

Stock.

24 kørere var til start og klassen gav et gennembrud for Philip Pedersen fra Tinglev klubben. Han havde god fart sin bil, og kunne tage pole. Efter ham kom en del erfarne folk med Henrik Høj Rasmussen i spidsen. De bedste kunne køre 23 omgange med deres 17,5 turns motor.

Simon Strandlyst var ganske overlegen i C-finalerne og kunne vinde alle tre.

I B-finalerne var Jonas Sørensen også godt kørende, dem vandt han. Han havde farten, men en lille fejl her og der, gjorde han kunne kom med i A-finalerne.

Efter de indledende var Victor Nielsen klar til A-finalen på en 7.plads. Flot af den unge gut fra Tinglev. Han har været med i flere løb, men træning og mere erfaring var med til at sikre en plads blandt de 8 bedste.

A-finalerne blev tætte og med flot kørsels. Der blev kørt tæt og fair. Stillingerne skifte gennem alle finalerne. Henrik Høj Rasmusen og Philip Pedersen kunne vinde hver en finale, så 3 finale skulle afgøre løbet. Henrik kunne optage fronten på 2.omgang og der blev han. En lille fejl fra Philip og dermed var Henrik kørt.

Dermed samlet sejr til Henrik foran Philip.

Henrik var kørt hjem til præmie overrækkelsen.

Som sædvanlig blev der trukken lod om 6 gavekort blandt kørerne.

Modified.

8 kørere til start. Mike Gosvig og Frederik Hovgaard var i deres egen liga. De havde næsten samme fart, og lå og pressede hinanden. Mike Hansen var bedst af resten.

Frederik vandt de to første runder kval. Han kunne så stå over i 3.gennemkørsels for at spare lidt på dækkene.

Han kørte 27 – 5.09.671 i første gennemkørsels. Derefter faldt tiderne i de næste kval. runder.

Med 8 kørere til start var der plads til alle i A-finalen.

 

I første A-finale var Mike en kort overgang på første pladsen, men Frederik kom tilbage og kunne vinde med ca. 3 sekunder.

I 2.finale var der ingen slinger i valsen for Frederik, og vandt med ca. 3 sekunder ned til Mike. Dermed samlet sejr til Frederik.

Den samlet stilling er ikke ”up to date”, men Frederik ligner en kører, der kan skrive DRCMU mester i modified på sit CV.

Mike Hansen kom ind på 3.pladsen.

Superstock.

21 kørere til start. Det har stået klart i flere løb nu, der er Sjællænderne, der sidder på klassen. Frederik Broløs Mikkelsen og Mike Gosvig er toppen af poppen i klassen. Super hurtige og stabile. Ved sidste løb i Birkerød var det Mikkelsen, der vandt. Mike Gosvig ville sikkert gøre sig til, at det ikke skulle gentage sig.

Det var da også ham, der kunne vinde to runder kval. og dermed tage pole.

Der var flere hurtige folk, der ikke stillede til start, det gav plads til andre, der elleres ”plejer” at køre B-finale.

Palle Hornum havde fin fart i bilen, og kunne køre sig ind på 8.pladsen. Det er et stykke tid siden han er set i A-finalen ved et DRCMU løb.

Mads Callesen er lidt svingende i sin kørsel, men denne søndag havde han fundet ”formen” og kom ind på 7.pladsen.

Chris Nielsen er også værd at nævne, han er hurtig kommet op ”i gear”, og kører nu mod de bedste. Han kom ind på 6.pladsen.

Mikes hurtigste kval. Var på 26 – 5.06.949.

 A-finalen så sådan ud:

Finals A  
# Driver
1 Mike Gosvig
2 Frederik Broløs Mikkelsen
3 Kevin Nielsen
4 Patrick Danielsen
5 Ole Strandlyst
6 Chris Nielsen
7 Mads Andreas Callesen
8 Palle Hornum

Mike lod ikke de andre komme tæt på. Ganske overlegen kunne han vinde alle 3 finaler. Frederik B. Mikkelsen havde ikke nogle løsninger på at få mere fart i bilen, så han kumme true Mike i front. Kevin Nielsen er kommet med helt frem i klassen. Træning og stor seriøst er vejen frem, hvis man vil være med hvor det ”sner”. Det er Kevin et godt eksempel på, godt hjulpen af hans far, som en mekaniker på ”bilen”.

Stillingen er ikke opgjort med alle løb, men Mike Gosvig ligner en vinder i klassen. Det vil i givet fald være hans 3. mesterskab i Superstock.De første to ligger flere år tilbage.

 Marts 2017.

Resultaterne.