19. marts 2024

LMP24 SYD – Odense.

Der er 12 biler, men Helge Christoffersen synes begge hans billeder skulle på billedet.

11 deltagere stille til start på Risinge Skolen i Odense til denne vinters sidste LMP24 ræs i regional SYD.

Sidste løb blev aflyst, derfor var der kun 3 løb, der var tællende. Så stillingen kunne blive vendt på hovedet i sidste løb. Der var mange, der kunne vinde. Flere havde vinder chancer, men stillede ikke til start.

Af dem, der stillede til start havde Peter Larsen de bedste chancer, da han førte sammenlagt før løbet i Odense.

Dørene gik op lidt før k. 18.00 og der blev testet på livet løs. Der var besøg fra Sjælland, da Vest Jørgensen og Kenny Winther havde taget turen over bæltet.

To kørere fra Kolding stillede til start og 1 fra Esbjerg. Resten kom fra den lokale klub.

Der var fælles spisning og tid til lidt småsnak, før det gik løs med tidtagning.

Sjællændere havde fine tider, og da Klaus Godtfreden havde kørt stod det klart, han var uhyggelig hurtig kørende. Jesper Rasmussen og Peter Larsen var ikke langt efter.

Jens Otto Frederiksen havde ikke den bedste kvalifikation og skulle køre med i B-heatet.

Han havde dog ingen problemer med at vinde B-heatet med 192,45 foran Lars Møller.

I hurtigeste gruppe var Klaus Godtfredsen i front. Han bil stod fast i rillen, og han lavede ikke mange fejl. Jesper Rasmussen fulgte godt med, men manglede 3 omgange efter de 3×6 min. heats.

Klaus kørte 211,46. Tæt på bane rekorden. Vest Jørgensen kørte 204,11, hvilket er flot. Det var hans første besøg på banen. Peter Larsen kørte 199,16. Han skulle finde mere fart, hvis han ville vinde sammenlagt. Hvis denne stilling holdt, så var Klaus samlet vinder.

Resultaterne fra første runde ændrede ikke meget, kun at Jens otto Frederiksen skulle køre med i hurtigeste heat. Herning Hein overtog hans plads i heat B.

Herning kørte stærkere i 2.runde og sluttede på 181,47. Det gav ham 7.pladsen sammenlagt.

Der var 7 kørere, der kunne forbedre deres tider i 2.runde.

Der blev skruet op for temporet og banerekorden stod for fald. Klaus var tændt og bilen næsten fløj over banen. Han kørte omkring 36 omgange på hver bane. Han sluttede på 218,20. Ny banerekord, og det var 10 omgange mere end Jesper. Han kunne ikke forbedre sig i 2.runde, men hans  208,08 var nok til 2.pladsen. Vest Jørgensen kørte næsten sit eget løb. Han kunne forbedre sig med 3 omgange. Han sluttede på 3.pladsen.

Vest Jørgensen fik en sponsorer gave fra JKProducts for sin 3.plads.

Der var spændning om 4 pladsen. Hele 3 kørere kæmpede det bedste de havde at køre med. Jens Otto Frederiksen lå indtil de døende sekunder på 4.pladsen, men men en køre fejl sendte ham ned på 5.pladsen. Peter Larsen sluttede på 4.pladsen. Kenny kom ind på 6.pladsen. Kun 1 omgange skilte dem.

Resultatet fra Odense sendte Klaus Godtfredsen i front med 287 point, Jesper Rasmussen sluttede på 285, og Peter Larsen fik 284.