juni 30, 2022

Audi Quattro fra Tamiya – out boxing.

1 min read

Jeg har bygget mange byggesæt i gennem tiderne. Kørt med mange forskellige modeller. Mini-z til large scale. 

Nogle har været næsten bygget(RTR) andre kommet i små poser med numre på, og en urørlig byggeledning. Jeg har tidligere bygget flere TAMIYA biler.

Mange folk er startet med en Tamiya model, hvem husker ikke “Grashopper” eller “The Hornet”?. 

På bordet står en Tamiya kasse med delene til en Audi Quattro 1/10. Dens forbillede er fra starten af 1980erne. Nogle vil mene, det er en legetøjsbil. Ikke en rigtig RC model. Sikkert rigtigt. Men efter mange år med konkurrence, hvor hver 1/100 tæller, er det nu blevet tiden til bare at have en bil til at køre frem og tilbage med på forskelligt underlag til små penge. flytte lidt jord, og bare have det morsomt.

Det første der skal samles en kardan trækket. Det hele er af plastik. Virker hård, og der er plastik bøsninger med som lejer. De har næsten samme størrelse som 5x10x4 mm lejer, men plastik bøsninger er lidt større. Man kan dog købe “rigtige” kuglelejre til kittet.

Fortsættes………