Søndag d. 10/5 lagde Tinglev klubben bane til 1.afdeling. Der er stadig Corona begrænsninger, således måtte klubbens lokaler ikke bruges til pit. Men folket havde selv telte med, og klubben havde rejst et stort telt. Så ingen problemer der. Vi kom heller ikke i nærheden af forsamlings loftet på 75 deltagere, det var lidt synd.

De fremmødte havde glædet sig meget til at komme ud og køre. Fin stemning rundt om i teltene og på køretårnet. End ikke lidt regn og kulde om lørdagen kunne fjerne de store smil fra ansigterne.

Løbet blev ledet af Bjarne Callesen og så er kørerne i de bedste hænder. Gode oplysninger, og relevante oplysninger gennem hele dagen.

Det blev kvitteret fra kørernes side men masser af fin og fair ræs. Tætte kampe, og god sportmands ship.

Jesper Rasmussen har ikke kørt DRCMU offroad siden 2019, så velkommen tilbage. Han kørte med i 2WD og 4WD.

I 2WD var der 5 deltager og Jesper lod ikke de andre komme til fadet og gjorde rent bord.

I 4WD han han også stærkt kørende, men Frederik Hovgaard var også godt kørende og de to havde nogle meget fine og tætte kampe hele søndagen igennem.

Men efter de tre indledende kunne man se, hvor det pegede hen. Frederik vandt alle 3 runder, og havde dermed pole. De næste kørere i toppen var Mads Koue og Jan Larsen, der var blevet gift om lørdagen. Der var 10 kørere til start.

Frederik kunne vinde de to første finaler og dermed samlet.Jesper kom ind på 2.pladsen.

I Racing Truck var det kun 4 deltagere, og i klassen var Kim Nielsen ganske overlegen og vandt let foran Mike Hansen.

I sportsmands var der 12 deltagere. Kun Brian Larsen kunne blande sig blandt de lokale kørere. Rasmus Callesen stillede til start med en gammel bil, men kørte alligevel mega stærkt. Omgangs for de bedste lå kun ca. 1,5 sekund fra de bedste i 2WD. Måske er max. gearing på 13,5 motoren(7,16) stadig for høj.

Feltet i klassen var faktisk delt i 3 grupper af 4 kørere, der alle havde samme fart.  Det gav tætte heats i de indledende. Rasmus vandt sammenlagt efter finalerne, og Philip Pedersen og Brain Larsen kom lige efter.

Du kan se alle reultaeterne på siden her.

%d bloggers like this: