maj 21, 2022

Vi er midt i en stor corona smitte periode. Danmark er åben på mange områder. Det giver høje smitte tal.

Jeg er sikker på, at corona smitten også har smittet af på deltager antallet til DRCMU 4. I ugen op til løbet kom der en del aflysninger. Så deltager antallet havnede på 31 kørere.

Tæpperne i Multihallen kan være en udfordring for mange kørere. Hvis man ikke kører i sporet, ja så samler dækkene skidt op, og grebet forsvinder på bilen. Dem, der ikke kan køre hele tiden i sporet kan dog smøre med  et dækmiddel fra firmaet CS. Det hjælper. Der er så højt en greb, at bilerne kunne vælte i svingene. Der skal ændres en del på bilen i forhold til andre baner.

Hele lørdagen blev brugt til at finde et godt setup af de fleste deltagere i løbet. 

FWD klassen havde kun 5 deltagere, og blev til 4, da Allan Eriksen måtte tage hjem søndag morgen. Klassen var et rent klubmesterskab. Alle 5 kommer fra Odense-rc minirace.

I front havde Søren Jeppesen og Ulrich Rasmussen en meget tæt kamp hele søndagen. Bag dem havde Bo Lindgren og Jens Otto Frederiksen lige så tæt kamp. Søren J. kunne tage sin første pole i rigtig mange år foran Rasmussen.

I finalerne kørte de hver en sejr hjem, så sidste finale skulle afgøre hvem der skulle løbe med sejren.

Søren kunne vinde med 4/10 og dermed tog han sejren sammenlagt. Bo sluttede på 3.pladsen. Ulrich er ikke med på billedet, idet han måtte køre tidligt fra hallen.

I super stock var der Jesper Rasmussen i super form, og kunne tage pole. Han vandt to indlende runder. Mens Kasper Kold Bjerggaard vandt en runde. Der var 11 kørere til start. 

Kasper kommer fra MMRC sammen med William Bülow og er store talenter, som nok skal sætte deres præg i RC verden i årene fremover. 

Niklas Engholm er sammen med Jesper Rasmussen i team under RGP. De kører begge AWESOMATIX. Engholm kørte sig ind på 3.pladsen efter de indledende.

Jesper behøvede to finaler, så var sejren i hus. Han kunne sammen med Kasper, som de eneste køre 24 omgange på banen.

Engholm tog 3. pladsen sammenlagt.

I stock kunne Sebastian Dalgaard vinde efter nogle flotte finaler. Hvor han vandt 2 af dem. Martin Jensen havde været overlegen i de indledende med 3 runde sejre og dermed holdt han i pole.

Men han kunne ikke holde Dalgaard bag i finalerne. Claus Døssing kom ind på 3.pladsen.

I modified var Frederik Hovgaard godt kørende og gjorde næsten rent bord. Idet han vandt 2 runder i de indledende og alle 3 finaler. Der var 6 deltagre i klassen. Patrick Danielsen kæmpede med Mads Koue om 2.pladsen. flot race og stor respekt mellem dem. Danielsen sluttede dagen med lidt over 1/10 foran Mads og kunne dermed tage 2.pladsen.

Resultater fra alle heats finder du her.