Kim Nielsen vinder sportmands klassen.

Sportsmand klassen er blevet en fin succes. Ved de sidste løb har der været A og B finaler. Sådan var det også i Tinglev ved DRCMU 3. Det var et internationalt felt. Der var nemlig en kører fra Tyskland med. Han havde ikke kørt så meget offroad, derimod en del TC. Så han var ikke helt væk inden RC. Navnet er Jan Petersen, mere om ham senere.

Hvis man lige tager Kim Nielsen ud af spillet, så var det stor jævnbyrdighed blandt de 10 hurtigste. I En runde kørte en kører en 4. plads hjem, næste runde måske en 11. plads hjem. Der var ikke plads  til fejl. En fejl kunne let koste 10 sekunder.

Kim Nielsen var overlegen og han behøvede kun 2 finaler, så var sejren i hus. Midt i 2. finale runde kom der regn. Ikke meget men nok til at banen blev næsten som brun sæbe. Resten af dagen blev der kørt på regndæk.

Bag Kim var der “fest og ballade”(positivt ment). Der blev kørt tæt, og flere personlige fejl, gjorde at placeringerne skiftede en del.

Niklas Engholm kom først søndag morgen, og var lige ved ikke at komme med i A-finalerne. Han nåede lige indenfor med start nr. 8. 

Men den chance greb han, og kørte hurtigere og hurtigere. Han sluttede dagen med at vinde sidste finale. (Kim stillede ikke til start). En anden Odense mand Christer Rasmussen gjorde også en fin figur. Han tog sig af 3.pladsen. men kik lige på  slutstillingen, 3 kørere med hver 5 finale point, og en kører på 6 point. Det er tæt. 

Tyske Jan Petersen kørte stærkt i tørvejr. Med da regnen kom, så  løb hans talent ud. Han gjorde ud med en 3. plads i første indledende runde, 

Resultat finder du på drcmu.dk

Problemer med link fra tæller system  til myrcm.ch gør, at der ikke er lister for hver heats. Ved ikke om det kan rettes, men desværres for det indflydelse på omfanget af den store reportage fra løbet.

Sara Koue fik dagens detalje. 

 

%d bloggers like this: