Frederik Hovgaard vinder 2 WD.

Ved 3.afdeling offroad under DRCMU i Tinglev blev Frederik Hovgaard en lidt overraskende vinder.

Der var 6 deltagere. Jonas og Marcus Kærup havde en slags comeback, idet de ikke har kørt serien denne sæson. I 2. finale runde kom regnen og gjorde løbet endnu mere spændende. På papiret kunne alle vinde, hvis det gik deres vej.

Marcus var godt kørende trods pause. Jesper Rasmussen var bedst i den indledende og holdt i pole. Der var tætte kampe, og lidt personlige fejl. Dette gjorde at Frederik kunne vinde 2 finaler, og dermed samlet vinder. Jonas og Marcus manglede måske lidt skarphed, idet resultaterne “flaskede sig” således, at de ikke kom på podiet. Jesper Rasmussen og Mike hansen havde begge 5 finale point, men 2.pladsen gik til Jesper, fordi han havde en sejr.

Du finder resultaterne på DRCMU.dk

%d bloggers like this: