Glostrup klubben har fået lov til at være på anlægget endnu et år. Der er glædeligt for 1/10 el kørere i Københavns området. Søndag d. 2/5 blev DM 1 kørt i to klasser. Front drive og super stock klassen med 13,5 turns motor i blinky.

Der var 11 kørere til start i super stock klassen. Unge Casper Lund har brugt noget af vinteren til at spille e-sport. Han har været i en Porsche CUP, der er været vist på TV2. Kevin Nielsen og andre RC-kørere har også deltaget. Casper Lund kæmpede med Patrick Danielsen om pole. Begge havde 4 kval point, men Casper “fik” pose i følge reglerne.

I finalerne var Lund bare kørt og vandt alle 3 finaler. Nicolai Lindegaard fik sig kørt godt op, og sluttede på 2.pladsen. Veteranen Søren Boy Holst tog sig af 3.pladsen.

Kasper Kold blev bedste junior kører.

I FWD var der 6 deltagere. Michael Johnsen vandt for Casper Morgen og Henrik Elklint. Johnsen var TQ. Billedet på forsiden.

Rasmus Poulsen vandt B-finalen i Super stock.

Du kan se alle resultaterne her.

%d bloggers like this: