Ny F1 1/10 fra WRC.

Sneen ligger højt mange steder, vandet er stift. Alle RC aktiviteter ligger næsten stille. Der er sikkert mange, der ikke kan vente til foråret kommer. Vi skal nok ikke regne med at indendørs aktiviteter bliver åben på denne side sommer. Men banerne for RC skulle gerne åbne.

Mange er sikkert gået igang med at planlægge sommerens RC. For nogle bliver det måske til en ny bil. Der er lidt nyheder, der kommer frem her i den mørke tid. Eks. har firmaet WRC lagt billeder af deres nye F1 kit frem. Deres tidligere model har kørt i Danmark for nogle år siden.

Der er kommet en del nye design ting på den nye model.

Bilen virker meget i opbygning de andre biler i klasser. De har forbedret  “differne”. Servoen er blevet flyttet. Således har den også nu to linkstrænger.

Skulle du tænke mig, at køre a.la. Kevin Magnussen, så kan firmaet også hjælpe dig. De laver en ægte LMP body. Prisen er 28 Euro. Måske den var noget til sommer. Den skulle passe på de fleste F1 bunde.

%d bloggers like this: