Corona situationen har sat mange rilleræs klubber på standby. Under DRMU har digital grenen holdt pause i lang tid. Der køres primært med Scalextric biler i de to klasser og på deres skinner.

Billedet er sikkert det samme rundt om i verden, men det afholder ikke Scalextric fra at sende nye biler på markedet, og præsentere modeller, som kommer i løbet af efteråret 2020 og starten på 2021.

Firmaet er blandt andet kendt for at lave begrænset oplag af forskellige modeller. De laver også tema pakker med eks. berømte mærker.

Nyeste limited edition er 3 Formel 1 biler fra Lotus. Lotus 25 – kørt af Jim Clark. Lotus 49 – kørt af Graham Hill, og så den måske berømeste Lotus model – Lotus 72. Den vandt 20 løb, og det var mange i den periode. Modellen blev løbende opdateret og kørte i en periode på 6 år i klassen. Emerson Fittipaldi,  kørte blandt mange andre bilen.

Scalextric har lavet 1500 kits. Prisen ligger på 130 pound. Der er mange detailer på bilerne, og der bliver sikkert solgt mange, der bare kommer på hylderne hjemme hos samlere.

Men firmaet har også andre modeller på vej.

Mercedes AMG GT3.

Ford Mustang årgang 1972.

BMW 330I M-SPORT årgang 2019.

RCKONGEN har Scalextric i deres vare udvalg.

 

%d bloggers like this: